Passade Melker idag!

Idag så var jag hos min moster hela dan för att passa deras andra hund Melker, en riktigt busig hund är han! Trots han nafsar och busar så är han så gullig mot en! Han är verkligen besatt av mig då han ska alltid sova bredvid mig eller på mitt knä, följa efter mig vart jag än är, visa att han tycker om mig genom att vara kelig och sitta i min knä haha!

Men man kan inte vara irriterad på honom då han är så gullig och har alltid de där valpögonen när han tittar på en :) Fick skjuts hem av moster, väl hemma så åt jag middag och drog sen på en sen träning på gymmet med mamma. Vi prövade på ABsolution, första gången var det för mig. Höll på dö, fattar inte hur man orkar! Det var mycket som man skulle göra och det fokuserade mest på mage och rygg. Få se om det känns imorgon när jag drar på morgonträning :)

Nu ska jag i alla fall lägga mig, är trött och imorgon kommer det bli en låååång dag, vi hörs imorgon! :)

Bilder på Melker från idag:


MissMe

Ni vet den storbloggerskan Kissie har blivit en delägare till Missme.se? Jag prövade och kollade in på sidan, fanns inte så mycket att välja på men vad vet jag? De kanske har precis startat? Men när de la in nya kläder på sidan så prövade jag beställa några klädesplagg som jag tyckte var snyggt till sommaren och de erbjöd även på 15 % rabatt så det var toppen! Hittade i alla fall två baseballjackor i neonfärger och en dödskallearmband. Var riktigt nöjd med alla grejer när jag fick de några dagar senare, riktigt bra kvalite och priser! :) Tycker att ni borde pröva och titta på den sidan: www.missme.se och de har fortfarande kvar rabattkoden tror jag : mars15
 
Finns här! Jackan kostar 299:-
 
Jackan finns tyvärr inte kvar på Missme.se :(
 
Armbandet finns här! Kostar 99:- och finns i andra färger! :)
 

Efter några önskemål...

... Så ska jag börja blogga igen, vet att jag har sagt det flera gånger. Men det är väldigt svårt att komma på något att skriva om något, man vill ju inte vara tråkig på bloggen. Fattar inte hur de andra bloggarna klarar av det?? I alla fall en vän till mig ville så jätte gärna att jag började blogga igen och skriva om min vardag, shopping o.s.v. Så får se om jag klarar av det? :) Haha! Den senaste tiden har jag bara pluggat, jobbat och umgåtts med vänner. Har även spenderat en väldigt mycket tid hos sjukhuset, vilket var riktigt sjukt! Jag verkligen mådde dåligt att det till slut ledde till att jag blev intagen på sjukhuset med drop pdå jag kunde inte äta men tyvärr så hittade de inget fel på mig. Men nu är det bättre förutom en inflammation i örat för sjätte gången på ett halvår haha... Som min kompisar säger ¨Det är alltid något fel på dig Madde!¨, Det verkar ju stämma haha? ;)
 
Mysigt värre!
 
Nä inte fina bilder men såg det ut på sjukhuset. Men mår idag bättre och är vid liv haha! Det hände för typ en par veckor sen så allt är okej nu. Idag är det söndag i alla fall och jag har bara chillat och tagit lugnt och har inte haft något att göra. Så får se vad som händer nu när halva dagen har gått, ska nog i alla fall försöka plugga lite vilket jag är dåligt på att göra... Om bilderna skrämde upp er så har jag en rolig bild som kan göra er glada :)
Katten Maja som sitter vid bordet i morse, visst är hon söt? :D

RSS 2.0