Sale at Lindex

Shoppade en massa kläder på Lindex hemsida när de hade halva rea priset, hittade en massa fint och fick hem kläderna idag och jag är så nöjd! Allt skulle ha kostar 1200 kr men fick de för 600 kr. Så jag tjänade en massa pengar, vilket känns awesome!

Köpte i alla fall två toppar med pärlor på, tre stickade tröjor, en spetstopp, två t-shirtar, en randig topp, iPad skal, halsband och armband. Som ni ser så är mycket från Holly Whyte, är typ besatt av märket och de har så snygga kläder också haha! Ni kommer säkert få se bättre bilder sen när jag lägger upp dagens outfit!


Testevengmang på Tele2 igår!

Igår var det testevengmang på Tele2arenan, gick dit med min mamma, lillasyster och hennes två kompisar. Vi fick biljetterna från min styvpappa som hade fått biljetterna från jobbet då han har hjälpt till att bygga Tele2 arenan. Det enda jag kan säga är att arenan är riktigt stort, det såg man direkt när man kom till entrén. Men det var riktigt fint och fräscht där inne. Det positiva var att jag fick VIP platser till oss alla av Tele2 gänget. Så vi fick sitta längst fram till scenen istället för längst bak, vilket gjorde min lillasyster och hennes kompisar glada. Sen var vi alla tvungna att ställa oss när artisterna skulle sjunga så vi lyckades få stå platser längst fram så det var awesome!
 
Artisterna var Farbror fläsk, någon snubbe från melodifestivalen (sorry kommer inte ihåg hans namn, men han var riktigt bra) och sist men inte minst, Danny! Han var super bra och riktigt gullig mot alla i publiken, den enda negativa var att man inte fick så bra bilder på honom haha, hade lust att skrika STÅ STILL! Haha, nä men fick i alla fall två bra bilder på honom! Jag hade det riktigt trevligt och tjejerna hade också riktigt kul och var riktiga kära i Danny, haha så gulligt! Jag tror att Tele2 arenan kommer vara en stor succé sen när all matcher, konserter kommer spelas där och självklart kommer det vara en stor favorit här i Stockholm.
 
 
 
 
 
 
 
Jag märker nu att det är lite kassa bilder, men hade bara med min telefon och visste inte om man fick ta med kameran eller inte. Men de får duga än så länge hehe!
 

Wrold War Z

Tjoho!
 
Vilken trist väder det är idag! Träffade Izza idag och vi tänkte ta en glass och sitta vid hamnen men på grund av vädret så drog vi till kungshallen och käkade tacos. Efteråt så stack vi till biot och kollade på nya filmen World War Z med Brad Pitt. OMG vad bra den var! Jag och Izza var så inne i filmen och vi var aldrig uttråkade en enda gång! Absolut sevärt! Ni måste absolut se den snart, eller varför inte nu? Haha!
 
Hahaha! När vi möttes idag så skulle vi gå till biot så kände jag något träffade min axel, gissa vad det var, FÅGELSKIT! Hahaha! Izza typ dog av skratt, var tvungen att kasta min svarta men gamla kofta i papperskorgen. Så fick gå runt i stan i den kyliga vädret, mysigt värre, hehe!
 
 

RSS 2.0