Söndag!

Hej på er!

Mår mycket bättre idag! Har ju haft örongångsinflammtion och är snart färdig med örondroppar så det känns toppen! Har i hela veckan varit hemma och försökt få bort det onda örat så nu mår man mycket bättre! Känns tråkigt och rastlöst att bara sitta hemma och städa hela tiden. Så har bokat körlektion imorgon och har även en möte på arbetsförmedlingen innan! Så blir en fullbokad dag imorgon!

Just nu ligger jag i sängen och kollar på en favorit film: brudens far 2! Super bra är den haha! Ska i alla fall sova sen efter man har läst lite i boken twilight new moon på engelska. Har även katten som sällskap så det är trevligt trots hon sover hela tiden haha!


Det är något fel på mig?!

Seriöst?! Hade troligen bihåleinflammation för två veckor sen så fick pencillin och någon annan medicin. Sen märkte jag igår att jag hade ont i högra örat och det blev bara värre idag så fick läkartid idag och vad händer innan? Jo jag stukar foten i trappan så läkaren fick kolla på det också och beslutade att jag ska röntga foten imorgon för att se om det har blivit någon skada...

Seriöst min immunförsvar suger och jag är bara så klantig hela tiden haha! Men dagen har varit riktigt dålig med riktig ont i örat plus haltat med den onda foten. Få se vad de säger om foten imorgon, ska upp tidigt imorgon så! Nu ligger man i alla fall i sängen och kollar på en favoritfilm, har även drogat värktabletter så får hoppas att jag får bort det onda så jag kan få min sömn *hoppas*!
Säger god natt till er andra!


RSS 2.0