Bruno Mars - Locked out of heaven

Bruno Mars har en så underbar röst, den här låten är lätt en av mina favoriter! Den går på repeat här hemma rätt ofta, tröttnar aldrig på den haha! Hörde första gången låten när Bruno Mars sjöng den på Victoria Secrets fashion show, sååå bra var han! :)
 

The end of the week

Då var det söndag igen, slutet av veckan. Har absolut inga planer för veckan som kommer, blir nog lite träning på gymmet och lite plugg. Förhopplingsvis så blir det jobb också! Idag har man segat också hela dagen, kollat på en massa skräp filmer som har varit på teven och nu sitter man vid datorn och tråkar ihjäl sig haha! Jag måste hitta på saker och ting som projekt och sånt! Jag älskar att ha saker och göra som jag tycker om och tycker är kul att göra. Jag önskar verkligen att jag var rik och kunde göra så många projekt som design, foto, kreativitet och massa mer. Antar att jag är en estetiskt person? :)
 
Skulle lätt kunna sitta hela dagen och rita eller komma på en massa galna och fantasifulla ideer...
 
Får än så länge erbjuda en trött och osminkat bild på mig

Lördag!

Hej på er!
 
Allt bra med er? Själv är jag trött och seg, har inte gjort ett skit idag så har varit hemma och segat lite. Spenderade lite av kvällen framför teven men sen fick jag gå för det var hockeykväll -.- Så är på mitt rum och har musik i mina hörlurar och kollar runt på bloggen och internet och se om det finns något kul att göra. Så det är mina planer för kvällen, hade velat gå ut ikväll men lite för sent för det nu. Men nästa gång så!
 
Haha vad fan ska man göra???
 
 

RSS 2.0