Min 20 års dag!!!

Yeeey idag fyller jag 20 år! :D vaknade halv fem idag, drog till jobbet och jobbade till tre. Sen drog man hem i spöregnet och sen fick man presenter och tårta efter middagen! Fick fina presenter, kan visa sen! :)

Känns ofattbart att jag är 20 år och kan göra vad som helst! Till och med shoppa loss på systemet! :D Hahha okej nu skojar jag, ska inte shoppa upp allting på systemet ;) Aja taggar i alla fall inför lördag då jag och en gäng tjejer ska fira mig! :D Taggar!!

Fick fina rosor och presenter!


Måååndag!

Hejsan!
 
Gjort idag? Har bara varit hemma och kollat på en massa filmer på datorn, har varit skit seg idag. Men aja, imorgon blir det jobb som tur så slipper man vara hemma och det blir det jobb halv sju till tre. Fyller 20 år imorgon också så det blir nog en liten firande för mig sen på kvällen. Sen får man säkert en massa sms med grattis hälsningar hehe :) Få se om jag uppdaterar imorgon :) Kanske visar vad jag har fått i present? :) Aja har inte så mycket att säga just nu så lägger upp min favorit låt just nu! ;)
 
Visst får man upp en massa minnen och tankar när man lyssnar på den låten??
 

Vad är rätt och vad är fel?

Hej på er!
 
Har gjort en massa saker så har inte haft tid att blogga eller så har jag inte haft lust att göra det. Har jobbat, träffat kompisar och varit trött för det mesta. Men nu har varit ledig hela dagen och känner att jag vill skriva lite på bloggen plus uppdatera er vad jag har gjort på senaste tiden. Sist jag skrev var ju förra helgen när jag hade träffat en killkompis. Han kom förbi i lördags också och vi körde runt stockholm området och stannade vid MC och Max och stannade för att käka och snacka o.s.v. Det var väldigt roligt att träffa honom då man hade inte sett honom sen i somras.
 
Sen har man varit på läkarbesök i tisdags och sen träffade man Alex i onsdags för en fika för en update om vad som har hänt i helgen och så. Sen blev det jobb i torsdags och fredags och igår var jag ute på krogen med Frida, har inte sett henne på läänge så vi drog till Nivå 22 och drack drinkar på uteserveringen. Sen drog vi till Viber en stund, men vi drog hem då jag mådde dåligt efter alla drinkar haha! Mötte också Elin på vägen hem också så det var kul! :)
 
Och nu är det söndag och har latat mig hela dagen då jag är sååå trött efter en hel vecka, så har kollat på en massa filmer och lyssnat på en massa musik. Jätte mysigt! Åh just det på tisdag fyller jag 20 år! Helt sjukt! Ingen tonåring längre, känns väldigt konstigt haha! Nä men ska fira mig med släkten nästa helg plus så ska jag på tjejmiddag plus krogen så det blir nog super kul! :D
 

Måste skriva, måste blogga!

Hej påer!
 
Hur e det? Med mig är det bara bra! Har helg just nu efter en tuff arbetsvecka och det kändes så jäkla bra när jag äntligen slutade klockan åtta på kvällen igår! Fast tog på fel på busstiderna så fick vänta på bussen i en halvtimme haha! Aja, mamma hämtade mig halvvägs hem och sen så ringde en vän till mig och ville träffas. Så han och jag drog ut med hans bil och bara snackade och det. Det var riktigt trevligt! :) Kom hem halv ett och gick och la mig, men sjukt svårt att somna var det...
 
 
Idag hade jag riktigt tråkigt så drog till skärholmen och shoppade lite, kanske ska visa för er? :) Hittade fina grejer på New Yorker, men dock ville jag ha en massa kläder från Gina Tricot men fanns inga min strl :( Så får beställa på internet istället så fort jag får pengar ;) Sjukt irriterande när man inte hittar kläder i sin strl, liksom man blir ju galen och man kan inte lämna den fina tröjan kvar haha :( Aja, köpte lite grejer till akvariumet och drog sen hem. Har sen dess städat akvariumet och mitt rum så nu är det rent och fint här! Har nyss ätit middag och lyssnar på musik just nu, har väldigt tråkigt tyvärr haha... Få se vad jag hittar på! :)
 
Vad ska ni hitta på ikväll då? :)

Törnrosa

Åh jag är så sjukt trött! Just det! Hej på er! Ledsen för att jag inte har uppdaterat men mycket har hänt på sista tiden! Har skaffat ett jobb eller ja jag jobbar när de behöver hjälp på posten, har nu jobbat där i en vecka och nu får vi se om det blir mer jobb nästa vecka. Är i alla fall ledig på måndag så det känns toppen då det är ganska tuff jobb då man står upp i åtta timmar vilket gör att man får sjukt ont i ryggen och fötterna :( Plus jag börjar halv sju så jag måste upp kvart i fem haha! Aja har stått ut hela veckan och det har gått jätte bra! :) Är så glad att jag har ett jobb nu :)

Idag var det en vanlig pass och slutade tre och mötte upp mormor efter jobbet. Vi var i Skärholmen och kollade i affärer och tog en fika :) det var trevligt! Sen skjutsade hon hem mig och nu har man ätit tacos, mums! Så nu ska man se på film, en som jag har aldrig sett nämligen törnrosa. Jag vet varför jag inte har sett den :o Men nu ska jag se på den! Älskar Disney filmer! :D


RSS 2.0